Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga slag

Rosor berör
taggar förstör
lätta steg mot
minor

Osynlig radar
synlig i ögon
känns i magen
dom osynliga slagen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 233 gånger
Publicerad 2005-08-01 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan