Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din förmåga att älska mig för den jag faktiskt är

Din förmåga
att med din blick
smeka min hårslingor
bakom örat

Dina luftfuktiga andetag
mot min närhet
Händerna på mina höftben
då vi vaggvisade oss närmre varandra

Slog an
mjuka toner
Vibrationer
som mötte vindpiskade hav
frustrationer
Slog sönder

till en oförmåga
för mina hårslingor
att följa, din blick




Fri vers av Tina-sol
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-02 22:35



Bookmark and Share


  Blåbäret
lovely...
2008-10-07

  Lejonhjärtas poesi
Vi är alla värda att bli älskade för dem vi är och det får du så vacket fram här i ditt lilla söta alster.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol