Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre Små Frågor och Funderingar


vad är det som gnager dig?
vad är det som skrapar med sina tänder
på ditt kött?
det kan man fråga sig.

man kan också fråga sig,
varför vissa har gigantiska fötter.
är det meningen att de ska trampa på folk
eller själva bli trampade på?

en tredje bra fråga är
om jag borde tagit bussen i stället för
mitt privatflygplan.
det känns oroligt i magen, som om jag
valde fel.

fast det kanske bara är gaser.




Övriga genrer av Vargskruttet
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-10-02 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargskruttet
Vargskruttet