Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är så mycket bättre än mig, trots att jag älskar dig



du skrattar och ler åt ingenting

medan frosten biter dina fingrar blodiga

och du sjunger ikapp med dig själv

och bryr dig inte om melodin

du vågar allt

jag vågar inget

du är allt

och jag är inget

du klättrar barfota i vassa tallar

och nynnar på en frihetssång

som du har skrivit själv

du sitter i toppen och luktar på vinden

och jag står vid botten

med spaden i handen.






Fri vers av Vargskruttet
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-11-15 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargskruttet
Vargskruttet