Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst går det, men det är fortfarande omöjligt.



en mardröm, ett fel
som klibbat sig fast
det sitter i mitt hjärta

en tärning utan spel
som blivit till en last
åsamkar nu min smärta

att hoppa
att fly
är inte att betänka

men visst vore det skönt
att komma över dig för alltid




Fri vers av Vargskruttet
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 20:28



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja vem skulle inte önska att det vore möjligt att hoppa över ibland...
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Vargskruttet
Vargskruttet