Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig min lyssnare. Med dig.

Tack för att du lyssnar på mig
då jag babblar på om ingenting

Kanske är det så att jag
faktiskt pratar om allt




Fri vers av Tina-sol
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-03 18:35



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Att både kunna tala och lyssna på allt och om inget är goda egenskaper som uppskattas och känna att man har en god lyssnare det är vackert det!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol