Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan stå här som två avdunstade

Vi kan stå här som två avdunstade
Där vi just stigit ut från duschen
och öppnat en ny dörr

När vi inte ännu vet
om det är njutbart
eller ifall vi gåshudas

Ännu med vattendroppar på axlarna
Osäkra på om det är tårar
eller morgondagg

Ja, vi kan stå här som två avdunstade
och invänta oss själva




Fri vers av Tina-sol
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-03 19:07



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Att se sin älskade gåshudas och ge av själslig värme och kroppars ömma beröring, mums!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol