Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säjer NEJ TACK!!




De normala mänskorna sprider sitt mörker omkring sej.
Deras avmätthet är döden själv mitt i det livs levande livet.
De lägger sina moln över glädjen & solen ryser av obehag.

En ljummenhet som deras sprider is & stiltje över världen,
för det är en sjukdom de bär på, som kallas "Konvention".

Jag säjer NEJ TACK till mörkret, för jag gnistrar av godhet & hunger!!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-03 19:43



Bookmark and Share


  Nasrin
Sanna ord!
Vackert skrivet!!!
Att bära godhet är en stor steg till personlighetutveckling!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP