Lover Come Back
www.youtube.com/watch?v=cYlcPKj_xf4" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lover Come Back
www.youtube.com/watch?v=cYlcPKj_xf4



v ~ som i Van Morrison




Tyngd


Värdighet


Djup


Äkthet


O s v




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 00:53



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Just så.

Eva
2008-10-04

  Nasrin
tack för dina fina ord! "Osv"
2008-10-04

  K*
O s v

Haha, ja precis så :)
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP