Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Japp är gott pucko är du som blundar !

Hej
på er

Hur mår ni ?

Har den senaste veckan varit
orgasmrik
stressfri
eller rentav
fyrklöverslycklig

Har ni
pengar kvar
otur kvar
kondomer kvar/
framtidsutsikter-
kan ibland
vara lite lätt flummigt
lsd inspirerat
men vem bryr sig om det
din kropp är din kropp
och dina bröst
passar perfekt ihop
med mina
händer

någon dog igår
idag dog
någon
imorgon
dör
någon

Så lev för fan !
sluta gnälla
sluta skälla
sluta upp
med att städa
toaletter
sluta med att börja
med
dåligt självförtroende

Sluta med slut
börja med
0 ----




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan