Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

Så jag känner för dig är så jag beter mig mot dig. Det jag känner kan variera, ständigt, mycket ständigt.
Det gör dig väl osäker, mycket osäker?
Ja!
Jag är ärlig.
Hur du är vet jag ej än, men det
är väl bara en tidsfråga till du blir
min vän.
Bakom tysta dörrar pratar vi om livet, om oss, ingen dömer, ingen slåss.
Framför livliga galler pratar vi om
att vara kär, allt lär, det är så mycket vi bär.
Dörren blåser kallt, jag fryser, det är inte varmt.




Fri vers av SannaS
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-08-02 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SannaS
SannaS