Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kysser oss igenom




Kysser dina svarta glödande tårar

Du öppnar mina oläkta sår

Förser dej med ultraenergi

Du tar mej i en dans till havet


Världen är helvetet

med glimtar av himmelen

Vi vet det

Vi kan inte söka efter livet här

Vi måste flyga rakt in i Kärleken

Rakt in i Gud

Du vet min kärlek

Vi vet att detta är en dröm

En dimma

Vi kysser oss igenom

till den andra sidan




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-05 02:33



Bookmark and Share


  Nasrin
Vackert skrivet!
2008-10-05

  Eva Langrath VIP
Vackert hoppas ni kommer fram.

Eva
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP