Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Trattisar



Trattkantareller
ser du en, ser du hundra
höstens skafferi




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-05 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...gillar inte plocka men äta *L*
Finfin haiku!!
2008-10-06

  Blåbäret
Precis så är det...finns det en finns det fler...så roliga att plocka!
2008-10-05

  Lena K Nilsson VIP
Ett läckert skafferi!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP