Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tung eller lätt ?

Saker förändras
och människor
växer och krymper
under tiden

Saker förändras
till det bättre
och tills
man slutar att växa
kroppsligt

Saker förändras
i all evighet
och ruset
varar bara några
timmar

Lasten
är
en ryggsäck

lätt
som
tung




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan