Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Löparen: en modell av gips.


Perspektiv No:7

 

 

Drömmen om guld,
är sådan...

Antagligen
för att det är
en ny dag imorgon,

 

eller...

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-05 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt