Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag & du

så som en gång jag lovade dig förut
kommer jag ta oss till lyckans hem
där får du bosätta dig för alltid
du vet allt jag säger jag menar det
för det är du som ger mig orken och kraften
älskar att ha dig i mitt liv
njuter när du är med mig, vid mig
när du är med mig o jag tittar i dina kära ögon
då önskar jag mig att jag kunde få stop på tiden
så att vi kunde njuta av det där underbara varma känslan för alltid
med dig i min närhet evigheten vissnar av glädje
med dig i mitt liv, är jag redo att klä mig krigs kläden
med dig i mitt liv, är jag redo att sudda allt som kommer stå som hinder på vägen
tro mig för dig är jag redo att nå gränserna
och till o med överskrida dem en efter en
om det blir nödvändigt
tro mig
tro mig
för det enda som ger mig kraft
är att någon tror på mig
någon som jag behöver
älska mig
älska mig
för även jag har behov att älska och bli älskad.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-05 21:15



Bookmark and Share


  friheten
Så vacker skriven, älska och bli älskad, det är allt här i livet.
2008-10-06

    susi
Ni verkar vara så lyckliga
va rädda om varandra :P

älskar dina texter
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS