Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
04.43 - lite svårt att sova


Vaka över mig i natt, O' måne

Lys upp mina drömmar
och håll marorna borta
så att de inte hos mig frodar,

vagga mig sakta tills sömns
med vattnet i mitt själsskal
som du ebbar och flodar,

låt mig känna trygghet
och värme
under täckets mjuka härd,

medan du håller mig i handen
under nattens himlafärd.




Fri vers av Carin
Läst 399 gånger
Publicerad 2008-10-06 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin