Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solen - haiku

Den gamla sitter
i solen och funderar -
duvorna kuttrar

Den gamla sitter
i solen och funderar -
på alls ingenting




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-06 07:20

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Trädflickan
Härligt att bara kunna sitta och tänka på ingenting. Så avslappnad, så fri.
2008-12-12

  Markattan
Du målar en fridfull bild med din(a) haiku(er).
2008-10-09

    Ola L
läs min kom. till vandergrau
2008-10-06

  Bjarne Nordbö
Så kan endast de visa sitta.
2008-10-06

    ej medlem längre
Tema med variationer - det gillas.
2008-10-06

    papillon
Kanske de unga
har haft sina misstankar
åt just det hållet......
2008-10-06

  Gunnel Eriksson VIP
Så vackert! När ska man nå en sådan fridfull ålderdom?
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP