Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande

Ingenting
är lättare än livet när
det är svårt,
då vill man bära det varsamt

Men när livet är
lätt och fritt
då glömmer man all tyngd
och svävar i nuet

När blodet rinner
inuti kroppen
istället för
utanpå,
då är
man
lyckligt levande




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-08-02 21:26



Bookmark and Share


  Myself
håller med föregående talare,underbara ord att bära med sig.
2005-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan