Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek utan gränser

Vem törs älska dig mer än vad som är tillåtet?
kom så får jag visa dig att gränser existerar inte i min kärlek

vem kan lova dig ärlighet, trogenhet och äkta kärlek och ändå inte bevisar motsatsen?
kom så tar jag dig till änden så får du se resultaten av sanningen med dina egna ögon

vem kan lova dig ett långt förhållande utan lögner och svek?
finns inget tro i mina ord så vill jag inte leva mer

vem kan vara jag
du som kan vandra genom mig med en enda blick
och ser min själ

vem kan vara du
du som är så unik på ditt sätt
du som är så främmande men ändå en del av mig
du som törs trycka min lycko knapp
du som får mig vara inte bara den lyckligaste utan
den starkaste när det handlar om att våga stanna, kämpa och nå gemensamma målen
du som är källan till all min kraft
glädje
och ork

det tog för mig att lära känna dig
men nu när jag har gjort det, då kommer inte mitt hjärta gå vilse någonsin
om du går någonsin vidare utan mig
då kommer jag inte spotta på min öde
om du går någonsin vidare utan mig
då kommer min kärlek till dig be till all gudarna
så att dem se till att du ska nå lyckan o glädje även utan mig

minns du att jag sa till dig
din lycka är min dröm
din glädje är min lycka
och ditt sår min sorg

vi vet båda att livet är kort
så skänker jag all min uppmärksamhet
till dig som betyder mig mest

Ha den ära
att ha huvudrollen i min lilla dikt
Älskar dig
ja dig som betyder mig mer än allt annat.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-10-06 20:10



Bookmark and Share


  Sophia B
kärleksförklaring som heter duga
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS