Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

därifrån

du ser mig
med de vackraste ögonen
du ler mot mig
med det vackraste leendet
du rör mig
på ett vackert sätt
men jag går därifrån




Fri vers av mickis
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 21:23



Bookmark and Share


    marie tries
varför gick du!?
Gå inte nästa gång!
2008-10-06

  Eaglemountains VIP
vacker kärlekshistoria, men nån får korgen.....
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

mickis