Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig Mig

Jag tycker om när du lämnar spår. Kan inte röra vid dem. Men jag kan känna dem. Mer än någon annan. När din trygghet vilar kvar i min säng. När jag rör vid din underläpp. När du rycker till. Ett litet ryck. Kittlas av berörningen. Det kliar i mitt knäveck och du finns där för att åtgärda. Du finns där för mig. Din trygghet lämnar aldrig mig.




Fri vers av mickis
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickis