Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den enda

Du är den enda
som jag litar på
helt och fullt ut
Du gör mig lycklig
får mig att känna mig uppskattad
Betydelsefull

För mig är du den enda

Om för alltid finns
så är det du
Dig som jag vill dela mitt liv med
Min lycka
Min sorg
Det är dig jag vill skapa minnen tillsammans med

Jag vet att om så är,
att för alltid finns,
så kommer vi att gå igenom mycket
Medgångar och motgångar
Framsteg och bakslag
Men det är jag beredd att ta
Så länge jag får dela det med dig
Gå igenom det med dig

För att du är den enda för mig.




Fri vers av enilevve
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-06 21:58



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vilken vacker kärleksförklaring - förhoppning om evig kärlek.....
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

enilevve
enilevve