Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första snön

Den första snön
Kom en lördagsmorgon
Jag fick dela ögonblicket med dig
Vi tittade ut genom fönstret
På de fallande vita flingorna
Vi låg i din säng
Och höll varandras händer

Vi tog en promenad
Du tog bilder
Snön lade sig på dina ögonfransar
Och dina kinder blev rosiga
Röda
Du såg så lycklig ut
Som ett litet barn i en laksaksaffär

Snön smälte sen
Men det hör inte hit
För det var känslan
Att få se de första snöflingorna
som föll
Tillsammans med dig
Som fyllde upp hela mig med lycka

Äkta lycka.




Fri vers av enilevve
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-06 22:19



Bookmark and Share


  Haugen
awww =D vill mee!!!!! ;D
2008-10-07

    Issand.
händer sådant verkligen?


väldigt fin iaf :D
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

enilevve
enilevve