Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden läker...?

Ibland så märker jag dina sår..
om de bara kunde bli ärr..

Ikväll så smeker jag dem
med hopp om att de någon gång kommer att läka

ändå älskade jag dig

(hur kan man älska någon som gör en illa?)

Jag är starkare än någonsin...
så länge du inte kommer för nära

(jag vågar inte längre leva)




Fri vers av kaffesump
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-07 00:01



Bookmark and Share


  Carl Thomas
...inte alla sår?

Tiden alltså. Men ju äldre man blir tror jag man läker dom ett sätt som bara ufon kan läka sina sår på. Tystnad.
...eller jag vet inte, bara funderingar ;-)
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump