Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankadikt


Fågelsträck


Första nattfrosten
rosa moln,ljusblå himmel
hundratals vildgäss
flyger från nattlegorna
till betesmarken vid ån




Bunden vers (Tanka) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-07 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert målad tanka - tavla!


/Ann
2010-11-30

    ej medlem längre
Vackert målad tanka - tavla!


/Ann
2010-11-30

  Lena K Nilsson VIP
En vacker bild!
2008-10-07

  vera gade VIP
Det skulle vara en Tanka då - 5-7-5-7-7. Men motsvarar inte kravet på spänning - 2 raden är svag- med "slitna vändningar". Men vacker poesi. Kul om vi i gemenskap kunde "sluta leden" om våra japanska kortdikter;-) Inte så lätt att se själv hur det faller ut- tycker jag.
2008-10-07

    ej medlem längre
En kraftfull morgonbild!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP