Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågar inte möta stjärnorna ikväll..

Försöker låta mig omfamnas
istället för att skygga

men det är mörkt nu

Mitt fokus är på det kalla frostglittrande
i asfalten
för jag vågar inte möta stjärnorna

de faller ändå
då de är som vackrast

substituet räcker
frostglittrandets spegelbild

marken är hård
det är ingen överraskning
om jag faller

och lyktstolparna är så avlägset glesa
att jag gång på gång får repa mod
och ta ett nytt andetag
för att skräckslagen och frostbiten och markbunden
springa mot nästa strimma ljus




Fri vers av Tina-sol
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-07 19:32



Bookmark and Share


  Blodros
..shit...den här gillar jag
det går inte att hitta ord för vad jag känner när jag läser denna..
jag läser den igen....och igen...
du...shit va bra..
(får komma igen när några ord kommer)
2008-10-10

  Blåbäret
en frostglittrande asfalt kan faktiskt vara vacker...men man måste våga lyfta blicken och våga drömma igen...någon gång...vacker text som känns så realistisk på något vis...
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol