Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarlackad

 

 

Alla ytor bär spår,
sina egna minnen, kapitel,
kanske inte stolt,
kanske mer av tvång.
Utan den sidan
skulle ytor rämna,
falla i glömska,
och det som en gång var
falla som höstlöv
mot marken.

Alla ytor skaver,
skrapar idogt på ytan.

I ansiktet...

Vackert...
Solbadat, stylat,
de enda spår synbara
för ett tränat öga
var,
att de där mellan
inte talade samma språk.

En fräsch pålaga
på en gammal text,
bara ord...

Alltjämt en yta...

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-07 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt