Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

Svart som natten
är ibland dagen

Ständigt hungrig
trots mättnad i magen

Fruktansvärd hetta
ur sval passion

Livet är
kontraster ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 324 gånger
Publicerad 2004-05-17 20:19



Bookmark and Share


  Roger VIP
Just det, så är livet. Kort men djupt. Bra skrivet!
2004-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan