Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna ur Lönnen





Stod & tittade på den mäktiga stjärnhimlen

bredvid den brinnande lönnen

på min uteplats

Plötsligt gnistrar det till uppe i trädet

& ner klättrar en kvinna klädd i guld

Hon kastar guldglitter i mina trötta ögon

med ett underbart leende

som får det att sprittla till i min uppgivna kropp

"Jag har kommit nu" ~ säjer hon

"Jag ser det" ~ svarar jag

"Kom nu... du måste frysa, vill du ha någonting varmt att dricka?"

"Jag vill ha dina varma smekningar & oändliga kyssar vet du väl?"

"Kom min älskade..."




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-07 22:30



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh det här var riktigt mysvarmt skrivet :)
2008-10-08

  glittertindra
vacker text om detta direkta möte som är så vackert...
2008-10-08

  Svartsilver
Mysig text jag blir varm i hjärtat, den känns så glad!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP