Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte riktigt vad det är meningen att jag ska skriva här, texten säger sig förhoppningsvis själv.


Minns du mig?

Minns du mig?
Jag älskade sommar och hade gröna fötter
Vi blandade våra önskningar med såpa och blåste ut dem som små bubblor över Östersjöns modiga vatten
Salt och smattrande stag mot masten
Rakt ut mot horisonten

Långt senare slog dom in


En vindil blåser genom mig och viskar
- ensam




Fri vers av Francesca Bloom
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-08 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francesca Bloom