Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du som jag som jag egentligen inte är?



Klar för att flanera
Men istället började jag sanera
Jag tog död på allt avvikande
Så att det skulle bli ett helt vanligt fikande
Ingen fick se att jag var omaka
För att det inte skulle synas fick jag ständigt vaka




Fri vers av Mennej
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-08-03 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mennej
Mennej