Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


råttor av damm

varför ska jag tro på dina sanningar?
(dom är egentligen lögner.)

Inget är som det var när jag var barn,
då det överallt hängde snaror av garn.
Platsens historia har inte längre ett namn,
allt som skedde där är begravt i råttor av damm.

Men murar faller,
liksom smuttsiga gråa kristaller.

Det som år under år har gömt sig där bakom kommer ut,
(stoppa det, låt det få ett slut)

Du kan inte drömma om verkligeheten när du inte sover.




Fri vers av evelina-johansson
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evelina-johansson
evelina-johansson