Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;det luktar liv, igen?

Morgondagen har inga svar,
när det bara är du och jag kvar.
Varför visar du lögner när det är sanningar jag vill höra,
tyst
Det här är mitt nolstalgiska liv.
(se men inte röra)

Jag är bara ett föremål till månens ära,
(plågas under det stora ljuset)

Det ljus som jagar mig,
det har bestämt sig för att jag ska dit.

Jag fintar,
springer

och
överlever

( en dag till)




Fri vers av evelina-johansson
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evelina-johansson
evelina-johansson