Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som pressas undan kommer alltid tillbaka

Som uppkörda traktorspår
som frusit och gömts i snö

legat i träda

och blommorna som växte där sedan
har en märklig doft

mull och sötma
en blandning av liv och död

som uppkörda traktorspår
är rynkorna på insidan





Fri vers av Tina-sol
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-08 20:26



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Likt rekylen från inlandsisens tryck som gör att landet ännu reser sig upp ur Bottenhavets böljande vågor...
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol