Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckliglottad

Jag är lycklig lottade
när du ligger i min famn
och ler mot mig

Jag är lycklig lottade
när gud har hört mina böner

Jag är lycklig lottade
när allt är så perfekt
med dig i mitt liv

Ja jag är lycklig lottade
som har dig i mitt liv




Fri vers av Endless Love MS
Läst 343 gånger
Publicerad 2008-10-08 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS