Eric Satie ~ Gnossienne No 3
www.youtube.com/watch?v=r_w_lckqz8A&feature=related" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eric Satie ~ Gnossienne No 3
www.youtube.com/watch?v=r_w_lckqz8A&feature=related



Igen.





Din höstglöd av kyssar

rakt in i denna smog av Ingenting

Demonernas andedräkt

Hur allting börjar om under dina smekningar

Hur jag börjar blixtra tillsammans med dej

& vår glädje står i lågor.


Igen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-09 03:15



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Underbart sköna och vackra toner
som kommer nyutsprungen ur denna
dansanta text!

*APPLÅDER*

****************************
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP