Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kommer på sig själv med att lektionsplanera då hon har sex med sin man

Hon kommer på sig själv
med att lektionsplanera
då hon har sex med sin man

Hon sätter betyg i huvudet
istället för att räkna får
men sömnen vägrar att infinna sig

Han viskar i hennes öra att hon glömde
att natta barnen ikväll

" Vilka barn utbrister hon"
och försöker febrilt gruppera de 120
hon möter varje dag

" dina egna svarar han"

Han är en äkta make som drömmer om sommarloven
då han har sex med sin fru




Fri vers av Tina-sol
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-09 12:32



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Skrattar, ja att ha sex med annat i tankarna är som att simma på torra land.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol