Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner inte längre igen min egen doft

Jag känner inte längre igen min egen doft
Det är en annan kvinna på besök i mitt hus,
i min kropp

Inte heller orden klingar likandant,
då jag har svårt att tro på mig själv
och lyssna på vad som sägs

utsikterna är inte de samma
ingenting smakar


men det värsta är att jag inte känner igen min egen doft
att jag inte känner mig hemma
någonstans




Fri vers av Tina-sol
Läst 482 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-09 21:19



Bookmark and Share


  Baystream
Åh så igenkännligt! Den där känslan när du bara står med tunga armar, du vet att du andas, men inte hur. Halsen är tjock och orden ligger som ett lock i strupen. Ögonen, händer och hjärta längtar ut, och ingenting - INGENTING är som förut.
2009-10-29

    ej medlem längre
Riktigt bra skrivet!
2009-10-04

  Nils Teodor VIP
Du fångar mycket bra
den vilsenhet människor
kan känna då de förlorat sig
i separation.
2009-07-12

  Cosmic Johanna
Starkt fångar du känslan av vilsenhet,
och det sårbara i att vara människa fången i formen.

Applåder!
2009-03-27

  Mess
Åhhh fin!
2009-02-15

  Mr Lindemann VIP
Ja, i hemmet här hos oss kan du stanna förstås
2008-10-10

  Lejonhjärtas poesi
En vacker doft av vemod och månne en längtan att finna sitt eget jag
2008-10-09

  Blodros
....vet du vad, det här känns som andra ord också
märkligt...men det är så det känns
olikt.....och bra
annan stämning...
2008-10-09

    ej medlem längre
Kan man känna (igen) sin egen doft? Så som andra känner den? Ens egen röst låter t ex (oftast) annorlunda än man själv uppfattar den. Det är en intressant tanke ...
Annars tyckte jag om din lite svårmodiga text.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol