antipoesigruppen" " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till "antipoesigruppen


När solen slocknade...





Omnihypotermiska enheten i Prag
Meddelar att nu är det dag

Solen har slutat lysa
Det får oss att rysa

Men vår bastu står på
Vi lever ju än å hej å hå

Snart så är vi döda
Nej vad det är svart

Våra kroppar är röda
Snart så blir det nystart

Nu slocknade aggregatet
Kärleken ersätter hatet

Burr vad kallt
Var detta allt?

Kom min kära
Var mej nära

Nu fryser vi ihjäl
Men odödlig är vår själ




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-10 03:49



Bookmark and Share


  Cris
Kallt och bra!
½ poäng :-)
2008-10-10

  Michaela Dutius
Kärleken ersätter hatet...jaaaaa- det tror jag...om vi blir tillräckligt många som vill det!
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP