Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning för sockerchock !!!!!!

Dina sockersöta läppar
dina sockersöta lår
dina sockersöta
fingrar
dina sockersöta
tår

Dina sockersöta
ögon
lika söta som
små
lamm
dina sockersöta hårstrån
och din sockersöta
kamm

Dina sockersöta tänder
lämnar
små
sockersöta
hål
medans du
klöser mig
på ryggen
och biter vad jag tål

Dina sockersöta fisar
dina sockersöta rap
dina sockersöta
formuleringar
om främlingsfientligt hat

Dina sockersöta
bröst
och
din sockersöta häck
hela
du är sockersöt
påklädd
eller näck

Du är sockersöt
även under mensperioden
och jag har aldrig
fallit
för Gi - metoden

Dina sockersöta lögner
dina sockersöta
svar
när jag frågar
dig om du
och
jag är
ett livslångt
par

Du är som sockervadd
lämnar inget bestående
men bjuder


en kortvarig
intensiv
njutning




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-10 19:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja här fick man sig en rejäl sockerchock..men tack för det var en fröjdelig en!!!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan