Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt oförnuftig

 

 

Vart ord balanseras
på spetsen av längtan,
tippar inåt,
värker.

Vi sjunker i ett lugn,
det enda ställe
där vi kan betrakta,
se hur vi klättrar
på varandra,
för att nästa stund
bokstavligen
riva allt

förnuft...

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-10 21:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Snyggt och intensivt
2008-10-11

    ej medlem längre
Ja...jag bara fortsätter att njuta
av att läsa dina alster, jag sörplar
poesi-törstande glatt i mig,
lapar som en katt,
tack
2008-10-10

  aol
just presis så är det bravo
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt