Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett





Oh stillhet bortom

Klarhet

 Armar

När barnet var ett barn var allt tydligt

solklart

Kärleken var syret

Förtrollad andningen

svart det bortom

Gråten ett ljusskydd

mot monster & djävlar

Ömhet var dagen

signerad av änglar

andades kurage in i oss

älskade... vi tumlade in & in

In

När livet var Ett.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-11 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP