Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gömt mig så länge

Jag har gömt mig så länge
i vegetationen från orden jag skrivit
väntat på att någon ska läsa min helhet,
rädda mig
och göra mig glad

Jag har gömt mig i strofer och musik
som öppnat trygga famnar
i en lindring för stunden

men allt var bara plåster
för min egen oförmåga
att öppna upp

och säga hur det faktiskt är




Fri vers av Tina-sol
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-11 13:34



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Gillar djupet i denna och visst är det härligt att vinna insikt
2008-10-14

    Melona
shit

det känns precis som mina tankar, ord och känslor...

du berör!
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol