Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är lätt att missförstå och lätt att rätta till

Att livet är så lätt att missförstå
och så lätt att rätta till
om man bara försöker
och om vi vill

Så mycket vi kan förstora
och så mycket att förvanska
lätt att förlora
och övergranska

För många analyser
för lite ansats i praktiken
trots kärleken vi hyser
så lätt att bli besviken




Fri vers av Tina-sol
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol