Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvetande



Om jag visste allt.
om jag visste allt så skulle jag veta,
vad som simmar runt i dina tankar när du ser mig
vad som pågår där inne när du hör mig yttra mina få små ord.

Jag skulle veta varför du säger att du vet hur jag mår,
varför du säger att du har gått igenom det här förut,
varför du säger att du vet allt.

Om jag visste allt
så skulle jag säga
att jag finns HÄR
inte i dina tankar
inte i dina drömmar
inte i dina ord.
I alla fall inte på riktigt.

På riktigt är HÄR.
HÄR är NU.
HÄR kommer aldrig mer att finnas
om du inte ser mig NU.

Om du inte ser mig NU
Så låter jag mina allvetande tankar på dig
sopas bort
skyffas undan
försvinna
bort
bort
bort
Du kommer att portas från mina minnen
om du inte ser mig NU
Du kommer försvinna
för alltid
om du inte ser mig NU

Det är NU jag behöver dig som mest
så snälla kom och säg att du finns på riktigt
säg att det inte var en dröm
säg att du kommer stanna
stanna tills jag med egna ord kan säga det

Säga det rakt ut.
säga som det är
på riktigt.
Jag mår inte bra, Jag behöver dig.
NU!




Fri vers av BaizAnja
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaizAnja
BaizAnja