Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina sorger & glädjor




Min glädje gråter kaskader av söta tårar 

Min sorg skrattar blågnistor åt ett sjukt skämt



Min djupaste glädje sköter om min svart skrikande

sorg, baddars dess panna, & nynnar en tröstevisa



Min djupaste sorg förtöjer min euforiska

glädje vid Jorden, & sjunger sin kärleks blues


Mina glädjor & sorger tvättar min själ med kärleks ljus

De tar mej ur rädslorna & sömnen in i livets rus




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-20 00:50



Bookmark and Share


  mare VIP
bra, liv av kontraster........
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP