Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens förlamande kraft

Jag kommer nog aldrig sluta vänta
på att telefonen ska ringa
och att du ska säga mitt namn
Prata på som vanligt
och älska mig

Jag kommer nog aldrig sluta förvånas
över saknadens förlamande kraft
och att den slår till då vi minst anar

Då någon använder ett uttryck som var ditt
eller en knappt förnimbar doft som sveper förbi

Jag kommer nog aldrig sluta vänta...




Fri vers av Tina-sol
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol