Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ett djupt andetag

Två uppsträckta armar
rakt
mot blåa
skyar

Det är
liv i mig
idag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 11:04



Bookmark and Share


  DanSan
*********************

Kiss the sky . . . Hendrix!!!

*********************
2008-10-12

  Queen_of_Rain
Å. Drar efter andan. En dikt som ger syre.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan