Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bo grannar i varandras ögonvrår.

Så mycket enskild egendom jag äger,
kvadratmeter, areal och hektar
så mycket enskild egendom

men jag vill stycka av nu

Jag vill att du ska få en bit
angränsande mitt hjärta
och min förhoppning är att vi hälsar på ibland

Men jag bjuder inte
på några tårdrypande stories,
och heller inte på tårtkalas

Det vore bara fint
att vara i varandras ögonvrår




Fri vers av Tina-sol
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 15:37



Bookmark and Share


    vide
sött :-)
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol